Sång för vuxna och unga från 16 år

Solosång, ensemble och masterclass


Individuella sånglektioner

För nybörjare till avancerad nivå, vuxna och unga över 16 år.

För dig som önskar utveckla ditt sångintresse, träna din sång- och andningsteknik, arbeta med interpretation, tolkning och uttryck samt önskar vidga din repertoar och kanske prova på nya genrer. Undervisningen utformas utifrån dina förkunskaper och ditt intresse. Vi väljer sånger tillsammans och utgår förstås från det som tilltalar och passar dig.

Det finns möjlighet att sjunga på konserter som ordnas med jämna mellanrum under läsåret. Lektionsdag och tid efter överenskommelse med din lärare.

Lärare: enligt överenskommelse

Masterclasser

En möjlighet för längre hunna sångare att djupdyka i sin repertoar tillsammans med kunniga lärare och pianister.

Masterclasser på Bel Canto har bland annat ordnats med Catherine Frisk, Anna Tohver, Jenny Carlstedt och Monica Groop som lärare.

Ensemblesång för vuxna

Ensemblesång för vuxna.

Öva på att sjunga i stämmor och upplev glädjen i att musicera tillsammans.

Välkommen med!

Lärare: Mikaela Tainiola

Kontakta oss för intresseanmälan!Ackompanjemang för sångare

Låt dig bli ackompanjerad av piano orgel eller medeltidsharpa. Vad säger noterna? Hur ska det låta tillsammans med ackompanjemanget? Hur ska jag lära mig min nya sång/musikstycke på bästa sätt? Frågorna kan vara många.

Behöver du hjälp med instudering av nya sång- och musikstycken har vi flera instrumentallärare som kan hjälpa till. Du kan även arbeta med interpretation, tolkning och stilmedel i olika genrer. Som sångare och instrumentalist kan du boka lektion hos våra kunniga lärare. Även sångare och instrumentalister utanför Bel Canto hälsas välkomna att boka ackompanjemang.

Lärare: enligt överenskommelse

Solosång och sångensemble

För dig som vill utveckla din sångröst, lära dig mer om sång- och andningsteknik men också sjunga tillsammans med andra.

Vi jobbar med sånger från musikal, pop, visa, samt ur den klassiska sångrepertoaren. Vi varvar de individuella sånglektionerna med grupplektioner. Vi har möjlighet att delta i Bel Cantos konsertverksamhet och projekt.

Dag och tid bestäms i samråd med kursdeltagarna. I kursen ingår 5 solosångslektioner à 45 min och 5 ensemblelektioner à 30 min.

Denna kurs tar uppehåll i år. Kontakta oss för intresseanmälan!


Vi samarbetar med friskvård.ax - använd dina friskvårdskuponger hos oss!