Sång för vuxna och unga från 16 år

solosång, ensemble och masterclassIndividuella sånglektioner

För nybörjare till avancerad nivå, vuxna och unga över 16 år.

För dig som önskar utveckla ditt sångintresse, träna din sång- och andningsteknik, arbeta med interpretation, tolkning och uttryck samt önskar vidga din repertoar och kanske prova på nya genrer. Undervisningen utformas utifrån dina förkunskaper och ditt intresse. Vi väljer sånger tillsammans och utgår förstås från det som tilltalar och passar dig.
Det finns möjlighet att sjunga på konserter som ordnas med jämna mellanrum under läsåret. Lektionsdag och tid efter överenskommelse med din lärare. 

BelCantos sångpedagoger är Philip Björkqvist, Minna-Lisa Ferna, Elin Manselin, Therese Karlsson, Catherine Frisk Grönberg, Jenny Carlstedt, Annika Sjölund och Anna Tohver.                                                                                                                                                                    

Anmäl ditt intresse och boka lektion:

belcantaland@gmail.com

 040-358 0089
Solosång och Sångensemble

För dig som vill utveckla din sångröst, lära dig mer om sång- och andningsteknik men också sjunga tillsammans med andra. Vi jobbar med sånger från musikal, pop, visa, samt ur den klassiska sångrepertoaren. Vi varvar de individuella sånglektionerna med grupplektioner. Vi har möjlighet att deltaga i Bel Cantos konsertverksamhet och projekt. Dag och tid bestäms i samråd med kursdeltagarna. I kursen ingår 5 solosångslektioner á 45 min och 5 ensemblelektioner á 45 min.

Lärare: Annika Sjölund

Kursavgift: 410 € per termin

Anmäl ditt intresse: belcantaland@gmail.com    040-3580089 

Ackompanjemang för sångare

Låt Dig bli ackompanjerad av piano orgel eller medeltidsharpa. Vad säger noterna? Hur ska det låta tillsammans med ackompanjemanget? Hur ska jag lära mig min nya sång/musikstycke på bästa sätt? Frågorna kan vara många. Behöver du hjälp med instudering av nya sång- och musikstycken har vi flera instrumentallärare som kan hjälpa till. Du kan även arbeta med interpretation, tolkning och stilmedel i olika genrer. Som sångare och instrumentalist kan du med regelbundenhet boka lektion hos våra kunniga lärare. Även sångare och instrumentalister utanför Bel Canto hälsas välkomna att boka ackompanjemang.

Våra pianoackompanjatörer är Kaj-Gustav Sandholm och Stellan Alneberg.

Boka din lektion: belcantaland@gmail.com

040-3580089 BelCantoensemblen

Blandad ensemble med plats för ca 26 sångare fördelade på sopran, alt, tenor och bas. Ensemblen arbetar projektinriktat främst inom den klassiska repertoaren. Du behöver vara en god notläsare och ha möjlighet att studera in din stämma på egen hand. Vid intag av nya sångare tas stor hänsyn till den gemensamma samklangen. 

Läs mer på den egna sidan, se övre listen.