Våra kurser
Du kan lära dig att spela vad som helst

Gitarrlektioner

Gitarren är ett instrument som används i alla genrer av musik. Kan du spela gitarr så kan du uppträda solo, ackompanjera eller spela i grupp/ensemble. 

Läs mer under fliken "Hela kursprogrammet"

kontakta BelCanto på telefon 040-6806988.

spela Piano

Du kan lära dig spela efter noter ur den klassiska pianolitteraturen eller utveckla din förmåga att spela efter ackord passande i populära genrer. Vår pianoundervisning är anpassad till kursdeltagarnas nivå.

kontakta BelCanto på telefon 040-6806988.

Sångensemble

  Att sjunga tillsammans är roligt och utvecklar dig till en god körsångare inte minst! Sångensembler finns av olika slag för unga och vuxna. Från hösten även kurser som riktar sig till barn och unga där sången integreras med dans och rörelse

kontakta BelCanto på telefon 040-6806988.

Individuell Sång

Bel Canto erbjuder även sakkunnig ledning för dem som vill studera in repertoar i olika genrer. Du får individuellt anpassad undervisning och interpretation inom opera-, lied-, romanssång och musikal kan bokas med våra kunniga ackompanjatörer

kontakta BelCanto på telefon 040-6806988

Musikteori

För dig som vill lära mer om rytm- och notläsning på grundläggande nivå men även för dig som vill fördjupa dina kunskaper som hjälp för instrumentalspel och sångstudier. För dig som vill söka vidare till musikstudier på högre nivå finns möjlighet till intensivstudier.

kontakta BelCanto på telefon 040-6806988

spela Orgel

Om Du funderat på att lära Dig spela kyrkoorgel har Du en alldeles unik möjlighet hos BelCanto. Våra lärare är organister/kantorer och är vana pedagoger. Om Du siktar på att bli kyrkomusiker eller bara älskar orgelmusik, kontakta oss genast, vi väntar på just Dig!

kontakta BelCanto på telefon 040-6806988